Foto: TT

En förd till sjukhus efter storbråk i centrala Norrköping

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter 19 på måndagskvällen inkom ett flertal larm till polisen gällande en pågående misshandel i centrala Norrköping.

I närheten av biblioteket vid Södra Promenaden hade ett flertal personer hamnat i ett stort bråk. När polisen kom fram till platsen fann de sju till åtta personer mer eller mindre inblandade i bråket. Lite senare framkom dock att det främst verkade vara två personer som var inblandade i misshandeln.

Runt 19.30 kunde polisen misstänka att en person hade misshandlat en andra person. En man i 30-årsåldern som misstänks ha blivit utsatt för misshandel genom slag i ansiktet fick föras till sjukhus med ambulans.

Polisen grep en misstänkt gärningsperson och förde denne till polisstationen för förhör. Härnäst kommer åklagare att besluta om den fortsatta förundersökningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.