Arkivbild Foto: TT

Hur ser det ut där du hämtar dina paket?

Publicerad

Har du tänkt hämta ut ett paket den närmsta tiden? Då kan du räkna med långa köer och trängsel i vissa butiker. Berätta för oss och skicka in bilder på hur det ser ut hos just dig.

Direktrapport · Hur ser det ut där du hämtar dina paket?

Hämtade paket på ICA Eneby centrum i förra veckan, fullt med folk och omöjligt att hålla avstånd i det lilla rummet. Jag hade det dock på känn och hade tagit på mig både munskydd och handskar.
Försöker undvika paketutlämningen i Eneby centrum eftersom det är så svårt att hålla avstånd men ibland finns det inget annat alternativ tyvärr.

Åsa

På Ica Mjölby är det bra ordnat. Posten ligger utanför butiken och kön går in i ett trapphus med gott om utrymme. Inget att klaga på där.

Markus

Hämtar hos Ica Smedby vardagar mellan 08.00 - 09.00. Behöver inte gå ur bilen!😀👏

Anders jakobsson

Väljer alltid Instabox om det finns som alternativ. Inget köande.

Michael Stendahl

Vi har två utlämningsställen i Åby och hittills har det varit enkelt att hämta ut paket. Men julen närmar sig så vara ute i tid är nog bra.

Annika Thornell

Jag hämtade ett paket på Ica Tannefors i veckan. Där va det i princip kaos. Jag beställde en till leverans igår men då valde jag hemkörning.

Helén

Där jag hämtar är det lugnt. Hämtade 2 paket i veckan, var själv första gången. 1 person framför mej andra gången. Självklart höll jag avstånd. Jag hämtar paket i bensinstationen.

Tomt

Måste gå igenom hela butiken i smala gångar för att hämta ut paket vid utgången. Det är som ett litet bås där man står bland alla dryckeskylskåp och vid kassorna, där alla barn och ungdomar går och hämtar dryck medans man väntar. Ingen håller avstånd förutom de i kön till utlämningsbåset.

Max

Dåligt tyvärr. Folk håller inte avstånd o det är trångt. Tycker inte folk borde beställa till ombud.

Emilia

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer