Foto: Niklas Luks

Man i 25-årsåldern knivskuren i Norrköping – allvarligt skadad

Publicerad

En man i 25-årsåldern hittades knivskuren utomhus i Hageby i Norrköping under lördagskvällen. Mannen hade skador i ryggen och och fick fått föras med ambulans till sjukhus.

Vid 22.42 på lördagskvällen fick polisen larm om en pågående misshandel i Hageby i Norrköping. När polisen kommer till platsen hittas en knivskuren man i 25-årsåldern.

Han hade skador i armen och i ryggen och fördes med ambulans till sjukhus. Hans skador bedömdes som allvarliga, men inte livshotande. Under söndagsmorgonen så ska mannen ligga kvar på intensivvårdsavdelningen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Enligt polisen ska det ha varit väldigt rörigt på platsen där personen blev knivskadad och flera personer ska ha varit inblandade, men alla ska inte ha deltagit i attacken.

Svårt att reda ut

Polisen har inte allt för stora förhoppningar att kunna reda ut exakt vad som har hänt.

– Så länge den skadade personen inte vill säga någonting så är det svårt. Ingen av de har inblandade har velat säga något, säger Tor Sevelius, vakthavande befäl.

Polisen har haft flera förhör men är intresserad av fler vittnesuppgifter. I nuläget finns det ingen gripen eller misstänkt.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer