Gotland Grand National 2014 Foto: SVT

Många bra placeringar för Östnyttområdet

Uppdaterad
Publicerad

En gotlänning på tredjeplats totalt var inte det enda bra resultatet från Östnytts bevakningsområde.

Mats Åkerblom blev första gotlänningen på prispallen någonsin när han körde till sig en tredjeplats i lördagens Gotland Grand National.

Åkerblom kör i klassen elit herrar för Gotlands MF, men han var inte den enda som slutade på bra placeringar från vårt sändningsområde. Linus Fasth, Linköpings MS, kör i samma klass och knep en åttondeplats.

Gotland Grand National

Bra helg för Reimanders

I fredagens Lilla GGN vann Emilia Reimander från Vikbolandet i flickor klass 2. I lördagens stora GGN var dags för storasyster Martina Reimander, också tävlandes för SMK Östgöta, att slå till med en femteplats i damernas elitklass.

I den vanliga damklassen knep Julia Österberg från Linköpings MS andraplatsen. Där återfanns också Emilia Reimander, som alltså körde två race under helgen. På lördagen slutade hon på sjunde plats.

Första sörmlänning som man hittar i resultatlistorna, på såväl herr- som damsidan, är Linah Lund från SMK Södermanland med en 14:e placering i damklassen. Fler resultat hittar du på GGN:s hemsida.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Gotland Grand National

Mer i ämnet