• Viktigt meddelande:

    Det brinner kraftigt nordväst om Åbuamossen i Hässleholms kommun i området mellan mossen och väg 1940 i väster och väg 1941 i norr. Personer som bor i området bör förbereda sig på evakuering. Evakuerade personer kan bege sig till Hantverksgården i Hästveda, där kommunen har öppnat upp lokalen och personal finns på plats. Läs mer

Foto: SVT

Norrköping – en digitaliserad stad

Publicerad

Norrköping är en av de tre mest digitaliserade städerna i landet. Det visar sig i företaget Cloud Republics digitaliseringslista.

– Det känns verkligen roligt att få ett kvitto på att Norrköping som kommun har en så stark digital konkurrenskraft, säger kommundirektör Martin Andreae på Let´s create Norrköpings hemsida.

Cloud Republics digitaliseringslista innehåller de 100 mest digitaliserade företagen i Sverige, men man listar också hur långt län, regioner och kommuner har hunnit i sitt digitaliseringsarbete.

För att få en hög placering på listan ska man bland annat arbeta kreativt med digital kommunikation och vara aktiv i sociala medier. I topp på listan för kommuner återfinns Stockholm, därefter Göteborg och på tredje plats Norrköping.

Läs hela listan här.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer