Arkivbild

Personrån och två gripna för misshandel på nattklubb

Uppdaterad
Publicerad

Ett maskerat personrån i Linköping och en krogmisshandel i Norrköping där två personer gripits, är några som polisen ingripanden under natten.

Flera polispatruller beordrades till en nattklubb i centrala Norrköping vid tretiden i natt med anledning av ett storbråk där. Ordningsvakter hade larmat polisen eftersom två personer varit våldsamma och misshandlat en 25-årig anställd. De två är nu gripna misstänkta för misshandel. Tidigare uppgav polisen att det rörde sig om tre gripna med det är alltså två män i 25- respektive 30-årsåldern, som senare släpptes efter förhör.

Rån i Ryd

Samma tid fick polisen in samtal om ett personrån i Ryd i Linköping.  En man född 91 hade blivit misshandlad av tre maskerade personer som tilltvingat sig telefon och plånbok. Trots att flera patruller beordrades till platsen finns i  nuläget ingen gripen. Den rånade mannen blev inte allvarligt skadad men fördes till sjukhus för kontroll.

Sammanlagt 18 personer omhändertogs eller frihetsberövades i länet under natten. Det har handlat om fylleri, ringa narkotikabrott och rattfylleri, skriver polisens på sin hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.