Stor sökinsats efter försvunnen man från Norrköping. Se mer i videon. Foto: Pontus Stenberg

Stor sökinsats efter försvunnen man från Norrköping

Uppdaterad
Publicerad

Polisen, Hemvärnet och frivilligorganisationerna Missing People och SAR, Search and Rescue, genomför en stor sökinsats vid Ågelsjön norr om Norrköping.

Den försvunne är en 55-årig man från Norrköping som varit borta sedan i tisdags eftermiddag.

-Vi genomför en omfattande sökning tillsammans med Hemvärnet och frivilligorganisationer i trakten av Ågelsjön utanför Norrköping. Vi har också fått hjälp av en helikopter, säger Angelica Israelsson Silfver vid polisen.

Norrköping

Inte sjuk

Det finns ingen känd sjukdomsbild hos den försvunne 55-åringen

– Vi har inget som tyder på att han är sjuk varken psykiskt eller fysiskt. Närstående har mycket svårt att förstå försvinnandet, säger Angelica Israelsson Silver vid polisen.

Mannen var vid försvinnandet klädd i t-shirt, jeansshorts och sportskor. Han är 170 cm lång och väger ca 78 kg. Mannen har ljusbrunt/grått hår och bär glasögon.

Klockan 19.40 på torsdagen uppgav vakthavande befäl hos polisen att sökandet fortfarande pågår med oförminskad intensitet.

Se mer från sökinsatsen i videon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Norrköping

Mer i ämnet