Två personer till sjukhus efter singelolycka i Söderköping

Uppdaterad
Publicerad

Två personer fördes med ambulans till sjukhus efter en singelolycka på väg 210 vid Bottna i Söderköpings kommun vid lunchtid på lördagen. Vägen var avstängd i över en timme. Under eftermiddagen kunde personerna lämna sjukhuset med lindrigare skador.

Vid lunchtid under lördagen skedde en singelolycka i höjd med Bottna i Söderköpings kommun på väg 210. En bil voltade ner i diket, men körde upp på vägen igen och hamnade då på taket mitt på vägbanan.

När räddningstjänsten kom till olycksplatsen var alla fem personer ute ur bilen, men två personer fördes till sjukhus. Under eftermiddagen kunde de två personerna lämna sjukhuset med lindrigare skador.

Händelsen har rubricerats som smittningsolycka, eftersom ingen av personerna vill ge sig till känna om vem det var som satt bakom ratten vid olyckstillfället.

Vägen stängdes av under drygt en timme innan bilen hade bärgats från platsen

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer