Allvarligt olycka med dödlig utgång på riksväg 34. Foto: SVT

Kvinna avled efter bilolycka på riksväg 34

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna i 70-årsåldern har avlidit efter en singelolycka på riksväg 34 idag. I bilen fanns även en man i 75-årsåldern som klarade sig utan allvarliga fysiska skador. Olyckan inträffade på riksväg 34 mellan Ljungsbro och Tift i riktning mot Linköping vid 16-tiden på måndagen.

Vid 16-tiden idag inträffade en allvarlig singelolycka på riksväg 34. Enligt de första rapporterna hade fordonet fattat eld och en av de drabbade satt fast inne i bilen. Räddningsarbetet blev därför omfattande och vägen fick stängas av helt under en dryg timme.

Avled av skadorna

Två personer fördes med ambulans till sjukhus och nyligen kom beskedet att en av personerna, en kvinna i 70-årsåldern, har avlidit. Den andra personen, en man i 75-årsåldern, ska inte ha fått några allvarliga fysiska skador, enligt polisen. Anhöriga är underrättade, enligt polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.