Foto: Johan Nilsson/TT

Två anhållna efter bråk på akuten

Uppdaterad
Publicerad

Två män har gripits för misshandel efter ett bråk på akutmottagningen i Malmö under måndagskvällen, enligt Skånepolisen.

Polisen får ett samtal vid femtiden på måndags eftermiddagen om att en person blivit misshandlat och hotad på en frisörsalong i centrala Malmö.

När polisen kommer dit finns det en 32-årig man med skador i huvudet där. Han har kopplingar till salongen och förs till sjukhuset.

– Det syns tydligt att det rör sig om skadegörelse i lokalen, säger Nils Norling, polisens presstalesperson.

När polispatrullen lämnat sjukhuset blir de uppringda och får vända och åka in igen på grund av ett bråk. Det visar sig att den person som misstänks ha misshandlat mannen på frisersalongen kommit till sjukhuset med skärskador och nu har de två männen börjat bråka igen.

Nu sitter båda männen anhållna den ene, en 22-årig man misstänkt för försök till utpressning och den andre för grov misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.