Johan Dahlin och Rasmus Bengtsson förlänger med MFF Foto: TT

Dahlin och Bengtsson förlänger med Malmö FF

Uppdaterad
Publicerad

Målvakten Johan Dahlin och mittbacken Rasmus Bengtsson förlänger sina kontrakt med Malmö FF.

När Johan Dahlin återvände till MFF sommaren 2017 skrev han på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2020, men nu har Dahlin signerat ett avtal som sträcker sig till och med 2023, uppger klubben i ett pressmeddelande.

– Min relation till MFF har blivit jättestark och jag skulle aldrig kunna se mig själv i ett annat lag i Sverige. Jag hade ingen särskild relation till Malmö innan jag kom hit den första vändan. Men nu älskar jag inte bara klubben, utan också staden, miljön och livet i Malmö”, säger Dahlin, som även spelade för klubben 2009–2013 och har tre SM-guld (2010, 2013, 2017) på meritlistan.

Rasmus Bengtssons förlänger sitt kontrakt, som sträckte sig fram till årsskiftet, med två år.

– Han har en positiv inverkan på omgivningen och presterar på en särskild nivå i de största matcherna, säger sportchefen Daniel Andersson i ett pressmeddelande. Våra yngre mittbackar kan se och lära och förhoppningsvis bli lika bra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.