Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
MFF-supporten Magnus Levin och hans son fick lämna familjeläktaren när bengaler och föremål kastades mot spelare och publik under matchen mot Union Berlin. Foto: Viaplay / Firas Razak SVT

”Vettskrämda barn som grät” – Pappan Magnus var mitt i läktarkaoset i Malmö

Uppdaterad
Publicerad

Efter smällande knallskott och brinnande bengaler under matchen mellan MFF och Union Berlin var det många som flydde familjeläktaren på fotbollsstadion i Malmö. Magnus Levin och hans son förfäras över läktarscener de inte varit med om tidigare.

Det var knappt en kvart in i den andra halvleken som matchen fick avbrytas när fans till den tyska klubben sköt in bengaler.

– Jag kan en dag efter känna att det känns i öronen, säger Magnus Levin, som tillsammans med sin son brukar se de flesta av MFF:s matcher.

Platsen på famljeläktaren fick de lämna när det blev som värst och han beskriver en situation med fyrverkeripjäser och kastade föremål.

– Jag blev illa berörd av att se vettskrämda barn som grät. Fruktansvärt, säger Magnus Levin.

Se mer i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.