Hubert och Elias hoppas få en skymt av Juventus storstjärnor. Foto: Bernard Mikulic

Fans på stjärnjakt utanför Juventus hotell

Uppdaterad
Publicerad

Juventus fotbollsstjärnor är på plats i Malmö inför kvällens Champions League-match mot Malmö FF. Fans och fotbollsintresserade samlades utanför spelarhotellet i centrala Malmö för att få en glimt av storstjärnorna.

Hubert och Elia skippade skollunchen och tog sig till Juventus hotell i centrala Malmö. Helst ville de se den argentinske storspelaren Paolo Dybala.

– Jag hoppas att jag får se honom och han spelar jättebra i Champions League. Det känns sjukt att de är här. Det är inte alltid det händer, säger Elia.

I Juventus lag finns flera av de nyblivna italienska Europamästarna och andra världsstjärnor, bland annat svenske Dejan Kulusevski. Fansen utanför hotellet hoppas att spelarna ska ta en bensträckare på stan inför kvällens match.

– Jag längtar till spelarna går ut för jag måste in på lektion snart. Jag har inte så mycket tid, säger Hubert och sneglar upp på hotellet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.