• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Man i Malmö till sjukhus med stickskador

Uppdaterad
Publicerad

Polis larmades vid 17-tiden om en skadad person i en källare. Personen ska ha blivit huggen med ”ett knivliknande föremål”, enligt polisen.

Flera polispatruller och ambulans skickades till platsen, en källarlokal på Rosengård i Malmö.

På plats hittar man en person med stickskador. Den skadade personen, en man i 20-årsåldern, uppges varit vaken och talbar enligt polisen.

Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Enligt Region Skånes presstjänst vårdas en man i 20-årsåldern för lindriga skador till följd av våld.

– Det finns ingen gripen eller misstänkt just nu. Polis på plats bedriver informationsinsamling och kollar eventuella övervakningskameror, säger Evelina Olsson, presstalesperson hos polisen.

Vad innebär ett knivliknande föremål?

– Vi har inte hittat några föremål på platsen. Av erfarenhet har folk blivit huggna av både det ena och det andra. Därför håller vi det öppet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.