Flera ljus var tända för att minnas kvinnan. Foto: Nellie Erberth

Död kvinna hedrades i Trelleborg: ”Hon var en rar tjej”

Publicerad

Under söndagen har ljus och blommor lagts på en gata i Trelleborg för att minnas kvinnan som hittades död i en bil vid Hyllie i Malmö.

Det var under torsdagsmorgonen som en kvinna i 25-årsåldern hittades död i en bil vid Hyllie i Malmö. Under söndagen hade flera ljus och blommor lagts ut på en gata i centrala Trelleborg.

– Hon var en hur god och rar tjej som helst. Jag har läst alla möjliga spekulationer om henne på nätet, saker som folk inte kan ha en aning om, och jag tycker det är att visa dålig respekt, sa en granne till Trelleborgs Allehanda.

Misstänkta mannen hittades död i cell

Den 27-åriga man som greps i Danmark misstänkt för mordet i Malmö hittades under lördagen död i en häktescell i Odense.

– Det är en mycket tragisk händelse för alla inblandade. Utredningsarbetet fortsätter. Under helgen hålls bland annat förhör med vittnen, och teknisk bevisning säkras och analyseras, sa kammaråklagare och förundersökningsledare Kajsa Cavallin i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.