Misstänkt grov misshandel i Malmö – en man anhållen

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades vid 04-tiden på lördagsmorgonen om ett bråk i en bostad på Seved i Malmö. En kvinna i 20-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. En man i 25-årsåldern och en flicka i övre tonåren ska också ha skadats lindrigt i samband med bråket.

En man i 30-årsåldern greps på platsen. Den gripne var först misstänkt för ett fall av försök till mord och två fall av misshandel men anhölls senare misstänkt för grov misshandel.

– Det har uppstått bråk i en lägenhet där man haft en hemmafest. En kvinna fick föras till sjukhus för kontroll. Det är ingen fara för hennes liv men det är omständigheterna kring vad hon utsatts för som gjort att vi upprättat en anmälan om misstänkt mordförsök, sa polisens presstalesperson Evelina Olsson till SVT Nyheter Skåne på lördagsmorgonen.

En man i 25-års åldern och en flicka i övre tonåren skadades också men ingen av dem allvarligt, enligt polisen.

– Jag kan inte gå in på några detaljer i ärendet eftersom det nu är överlämnat till åklagare, säger Evelina Olsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.