Under måndagskvällen inträffade en misstänkt skottlossning i Eslöv. Foto: Anders Magnusson

Skottlossning i Eslöv – misstänkt mordförsök

Uppdaterad
Publicerad

På måndagskvällen larmades polisen till Eslöv på grund av en misstänkt skottlossning. Flera patruller fanns på plats under kvällen och ett mindre område spärrades av.

Vid 19-tiden slog allmänheten larm till polisen om den misstänkta skottlossningen på Vålarödsvägen i Eslöv. Polisen kom till platsen med ett flertal resurser, inklusive hundförare.

De spärrade av ett mindre område för undersökning och höll förhör med vittnen.

– Det är ett område med många bostäder, så där finns en hel del personer att prata med, säger Katarina Rusin vid polisens presstjänst. 

Tekniker på plats

Vid 22-tiden var den tekniska undersökningen av platsen klar och avspärrningarna kunde hävas. Ingen skadad person eller materiella skottskador har anträffats.

– Rubriceringen är försök till mord, så en skottlossning är fastställd, säger Kim Hild, presstalesperson på polisen.

Tre personer som befann sig i anslutning till platsen är målsägande i ärendet. Det finns i nuläget ingen misstänkt för skottlossningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.