Foto: Mikael Nilsson/SVT

Familj hittad död i villa i Bjärred

Uppdaterad
Publicerad

En familj med fyra personer, två vuxna och två barn, har hittats avlidna i en villa i Bjärred. Polisen har under tisdagskvällen arbetat med ärendet.

– Det är ett familjeärende. Vi har hittat fyra personer avlidna i en villa, säger polisens pressinformatör Ewa-Gun Westford.

– Vi kommer att arbeta med det här ärendet hela natten, säger Ewa-Gun Westford.

Döda familjen i Bjärred

Söker inte gärningman utifrån

Hon vill inte uppge åldern på de som avlidit. Men två av personerna som är skrivna på adressen är i 40-årsåldern.

– Det som har hänt har hänt i huset, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral i Malmö.

Polisen tror inte att det rör sig om en olycka, men söker heller inte efter någon utomstående gärningsman.

– Vi hanterar detta som en brottsplats där ett grovt brott har blivit begånget. Och den bild vi har är att vi inte behöver leta efter någon gärningsman utifrån, säger Ewa-Gun Westford.

Granne: ”Chockerande upplevelse”

Området som villan ligger i beskrivs som lugnt villaområde.

– Det här är såklart en chockerande upplevelse. Att något sånt här skulle hända på denna i vanligt fall lugna och fridfulla villagata är ofattbart, säger grannar till SVT:s utsände reporter Mikael Nilsson som befinner sig på platsen.

Polisen larmades till platsen vid 15-tiden på tisdagen.

– Vi fick larmet genom att en person inte dök upp på sitt jobb. När polisen kom till den saknade personens bostad i Bjärred så fann man fyra döda kroppar, säger Stephan Söderholm, presstalesperson vid polisen, region Syd till Sveriges Radio.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Döda familjen i Bjärred

Mer i ämnet