Det har bildats långa köer på E6 vid Flädie efter en olycka med två personbilar. Foto: Mikael Nilsson

Tidigare olycka på E6 vid Flädie orsakade långa köer – vägen är öppen igen

Publicerad

En olycka inträffade på E6 mellan Flädie och Borgeby i norrgående riktning. Vägen stängdes av och det bildades långa köer men nu ska det vara full framkomlighet, enligt Trafikverket.

Larmet om olyckan inkom 16.58. Enligt SOS Alarm har man stängt av E6 i norrgående riktning. Två personbilar ska ha kolliderat.

– Det är fortfarande oklart hur olyckan gick till, om bilarna har kört in i varandra eller kört in i mitträcket, men det är ganska lugnt där nu, säger Joel Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats, meddelar SOS Alarm.

– Alla personer är ute ur bilarna. En person hade ont i nacken men ingen har förts till sjukhus. Vi har flyttat bilarna åt sidan och var tvungna  att spärra av vägen för att säkra arbetsmiljön. Just nu är det långa köer men vi har öppnat vägen lite, säger inre befäl Joel Johansson.

Vid klockan 18.21 meddelade Trafikverket att det var åter full framkomlighet på vägen igen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer