Väg 104 nordväst om Sjöbo öppen igen efter olycka

Uppdaterad
Publicerad

En singelolycka med lastbil har inträffat på väg 104 i höjd med Brunnslöv nordväst om Sjöbo. Olyckan har orsakade trafikstörningar och vägen var avstängd under förmiddagen. Vid 11-tiden meddelade Trafikverket att vägen var farbar igen.

Det har inträffat en singelolycka med lastbil på väg 104 i höjd med Brunnslöv nordväst om Sjöbo. Larmet om olyckan inkom 06.44.

– Det är en lastbil som ska ha kört av vägen, men det finns inga personskador, säger Sofie Schmidt, teamleader på SOS Alarm.

Enligt polisen ska lastbilssläpet ha hamnat i diket.

Välj annan väg

Räddningstjänsten och polis var på plats för att dirigera om trafiken. Trafikanter uppmanades att välja en annan väg på grund av snabbt växande kö som bildades.

– Räddningstjänsten är på plats för att det mycket skräp på vägen och för att det är totalt stopp i trafiken, säger Sofie Schmidt.

Vägen var avstängd under förmiddagen men strax innan 11-tiden var det åter framkomlighet, meddelade Trafikverket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.