Två förda till sjukhus med allvarliga skador efter olycka i Eslöv

Uppdaterad
Publicerad

En trafikolycka har inträffat på väg 113 i höjd med Bosarp norr om Eslöv. Enligt polisen ska tre personbilar kolliderat och två personer är förda till sjukhus med allvarliga skador. Vägen var avstängd under en tid men vid 09.22 var vägen åter full framkomlig, enligt Trafikverket.

Larmet om olyckan inkom 06.31. Olyckan ska ha inträffat på väg 113  i höjd med Bosarp norr om Eslöv. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen.

– Det är tre bilar som är inblandade i olyckan. Två är förda till sjukhus med ambulans, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Vägen var avstängd

Enligt Skåne regions skaderapportering ska två kvinnor, en i 20-årsåldern och en i 55-årsåldern ha fått allvarliga skador i samband med olyckan.

– Det ska fortfarande vara störningar i trafiken. Polisen är kvar på platsen och nu återstår bärgningsarbete för att få vägen öppen och körbar, säger Jimmy Modin.

Vägen var avstängd i båda riktningarna under onsdagsmorgonen. Vid 09-tiden meddelade Trafikverket att det var begränsad framkomlighet men efter cirka 20 minuter var vägen åter framkomlig.

Orsaken till olyckan är oklar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.