Tre män gripna efter stort bråk i Malmö

Uppdaterad
Publicerad

Tre män har gripits efter ett större bråk på Rosengård i Malmö. Enligt uppgifter till polisen har tillhyggen använts. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med stick- eller skärskador, som enligt initial bedömning inte är livshotande.

Det var strax före halv sju på tisdagskvällen som polisen fick larm om bråket, som av uppringaren beskrevs som ”jättestort”. När polisen anlände till platsen hade bråket upphört och de inblandade personerna skingrats.

– Vi anträffar ganska snart en man i 20-årsåldern som har stick- eller skärskador och ambulans tillkallas. Han har förts till sjukhus, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson hos polisen.

Enligt initial bedömning är mannens skador inte livshotande. I övrigt är skadeläget oklart.

På plats har polisen förhört vittnen och kvarhållit ett antal personer för att reda ut om de deltagit i bråket eller inte. Man har också gjort vissa fynd på den misstänkta brottsplatsen, men polisen vill inte gå in på exakt vad det rör sig om.

Tre män i 20-årsåldern har gripits med anledning av bråket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.