Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Debattprogrammet Sverige möts med Magnus Thorén. Foto: SVT

Träffa SVT på Stortorget i Trelleborg – skoldebatt i ”Sverige möts”

Uppdaterad
Publicerad

På onsdag den 1 juni kommer SVT-programmet ”Sverige möts” till Trelleborg. Det direktsända debattprogrammet lyfter aktuella frågor inför valet och den här gången är skolpolitiken i fokus.

Från ett stort tält på Stortorget med start klockan 20:00 kommer programledare Magnus Thorén och SVT att sända debattprogrammet.

En rad gäster, både politiker och sakkunniga, är inbjudna för att argumentera och vädra sina olika åsikter om den svenska skolan. Bland dem finns liberalernas partiledare Johan Pehrson L),  lokalpolitikerna Lennart Höckert (S) och Ann Kajson Carlqvist (M), samt en rad pedagoger.

Vill du vara en del av publiken?

Även allmänheten har chans att delta som publik. Då ska du vara på plats vid 19:15 och du behöver dessförinnan mejla namn och personnummer till: hilda.austin@svt.se

Fika med SVT

Från och med klockan 12 på onsdagen finns också möjlighet att komma och träffa redaktionen och medarbetare från SVT Nyheter Skåne. Vid ett mindre tält på torget kommer det att serveras kaffe och kakor, där finns möjlighet att ställa frågor och prata.

Sverige Möts sänds i SVT1 klockan 20:00 eller på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.