Polis på plats i Kävlinge efter att en man förts till sjukhus efter ett slagsmål. Foto: Mikael Nilsson

Tredje person misstänkt för Kävlingemord

Uppdaterad
Publicerad

På fredagen häktades två män, misstänkta för för att ha knivmördat en 40-åring i Kävlinge. Senare på kvällen anhölls ytterligare en man.

En 40-årig man avled efter att ha knivhuggits vid ett bråk i Korsbackaområdet i Kävlinge på tisdagskvällen. Två män greps senare, men polisen trodde att fler kan ha varit inblandade vid händelsen. De båda männen häktades på fredagseftermiddagen, på sannolika skäl misstänkta för mord. Männen är 17 och 22 år gamla.

– Jag anser att de är på sannolika skäl misstänkta för mordet och tingsrätten delar den uppfattningen, sa åklagare Pernilla Trimmel.

På fredagskvällen anhölls en tredje man, misstänkt för inblandning i mordet. Han har ännu inte hörts av polisen. Åklagaren har tre dygn på sig att bestämma om han ska begäras häktad eller släppas.

Vad som ligger bakom bråket på tisdagskvällen är polis och åklagare förtegna om. För att skapa trygghet har polisen haft en ökad närvaro efter bråket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.