Den rättsmedicinska undersökningen av de tre män som hittades döda i en villa utanför Skurup dröjer. Arkivbild. Foto: TT

Trippelmordmisstänkt berättar om farlig dryck

Uppdaterad
Publicerad

En dryck med knock-out-effekt fanns i den villa där tre män hittades döda utanför Skurup, enligt den 52-årige man som är misstänkt för trippelmord.

I en intervju med Kvällsposten berättar han att han kom till villan med en kompis för att festa. Två män låg i villan när de kom dit, icke-kontaktbara, berättar han. Detta tolkade han och kompisen som att männen druckit för mycket alkohol.

De slog själva upp varsitt glas ur den flaska som fanns i huset i tron att det var snaps.

Tre män döda i Skivarp

– Vi drack och jag trillade omkull direkt, det slog ut alla muskler och brände och sved hela vägen ner, säger han till tidningen.

Han satte fingrarna i halsen och lyckades kräka upp drycken, men mådde fortsatt väldigt dåligt. Nästa dag tog han taxi hem och först fem dagar senare larmades SOS.

Mannen är skäligen misstänkt för trippelmord, men har släppts efter förhör. Åklagaren vill inte kommentera hans uppgifter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tre män döda i Skivarp

Mer i ämnet