Polisen utreder sedan i fredagskväll ett misstänkt grovt våldsbrott i Trelleborg. Foto: Mikael Nilsson/SVT

Två döda i bostad i Trelleborg

Uppdaterad
Publicerad

Två personer hittades under fredagskvällen döda i en bostad i Trelleborg. Enligt polisen utreds ärendet som misstänkt mord samt ett misstänkt självmord. I övrigt är polisen förtegen om händelsen.

– Av respekt till anhöriga lämnar vi inte mer information än så, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen.

Polisen uppger på sin hemsida att allmänheten larmade polis och räddningstjänst vid 19.24 på fredagen. På platsen anträffar polisen två döda personer i en bostad.

Omständigheterna kring dödsfallen har fått polisen att misstänka att det rör sig om ett grovt våldsbrott. Polisen utreder ärendet som ett fall av misstänkt mord samt ett misstänkt självmord.

Två döda i Trelleborg

– Som det ser ut nu letar vi inte efter någon misstänkt gärningsman, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisregion Syd, till TT.

Nattlig undersökning

Kriminaltekniker från regionala utredningsenheten har under natten genomfört en brottsplatsundersökning. Bilder från insatsen visar att polisen var klädda i vita heltäckande dräkter under arbetet. Vid 03-tiden ska arbetet på platsen ha avslutats, uppger en källa för SVT Nyheter.

De två avlidna personerna ska enligt uppgifter har förts till Lund för en rättsmedicinsk undersökning.

Det finns inga rapporter om att någon har gripits i samband med händelsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Två döda i Trelleborg

Mer i ämnet