Väpnat rån i Södra Sandby

Uppdaterad
Publicerad

Vid sextiden på måndagskvällen rånades en frisörsalong i Södra Sandby av två maskerade män. – En av de misstänkta har hotat med ett pistolliknande föremål, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.

Polis larmades till frisörsalongen 18:02 på kvällen, rånet ska ha skett precis innan. Enligt uppgift ska två män i övre tonåren ha kommit över en okänd summa kontanter genom att hota personalen med ett pistolliknande föremål. De försvann sen springande från platsen.

– Vi har hört både personal och vittnen, säger Fredrik Bratt.

Vad vittnesuppgifterna gett vill polisen inte gå in på men än så länge är ingen misstänkt gripen.

– Det har även funnits övervakningskameror i närheten av platsen som vi ska gå igenom, säger Fredrik Bratt.

Under måndagskvällen spärrade polisen av platsen för att utföra en teknisk undersökning.  Ingen ska ha skadats fysiskt i samband med rånet.

De misstänkta rånarna var klädda i jeans och den ena ska vara märkbart längre än den andra. Polisen vill gärna ha in fler vittnesuppgifter, är det akut kan man ringa 112.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.