Dackarnas Patryk Dudek skriver på nytt tvåårskontrakt. Foto: Mikael Fritzon/TT

Dackarna vässar laget inför nästa säsong

Uppdaterad
Publicerad

Efter att Målillalaget Dackarna fick ge vika för Eskilstunas Smederna i veckan har lagbygget inför nästa säsong redan börjat.

Klubbens lagledare Peter Karlsson känner sig nöjd med att flera förare redan är klara inför kommande säsong

Dackarna förlorade SM-finalen mot Smederna på bortaplan i Eskilstuna. Nu har lagbygget inför nästa säsong börjat, och flera av förarna har fått nya kontrakt på två år. En av dem som har skrivit på är Patryk Dudek som är klubben trogen.

”En viktig förare”

– Han är en viktig förare för oss. En toppåkare som bara kan bli bättre – en av världens bästa. Han är startsnabb och har en förmåga att hitta nya vägar även om han missar, säger klubbens lagledare Peter Karlsson.

Bröt armen i slutspelet

Den 27-åriga polacken Patryk Dudek bröt armen mot slutet av säsongen och är just nu på rehab.

– Vi räknar med att ha skrivit kontrakt med totalt fyra stycken åkare inför nästa vecka. En av dem är Oliver Bertzon som har skrivit  på för två år. Även Joel Kling, en av våra juniorförare, finns med här, säger Peter Karlsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.