Foto: Darryl Dyck/TT

Rasmussen tillbaka i Lakers

Uppdaterad
Publicerad

Nu står det klart att Växjö Lakers värvar hem NHL-spelaren Dennis Rasmussen.

Efter flera säsonger i bland annat Chicago Blackhawks och senast i Anaheim Ducks återvänder den 27-årige Västeråscentern Dennis Rasmussen till Växjö Lakers. Det meddelade Växjö Lakers i ett pressmeddelande under tisdagskvällen.

”Rutinerad spelare”

– Dennis kommer tillbaka till oss som en byggsten i ett lag som är betydligt mer etablerat i serien än det lag han lämnade 2014. Även Dennis är en mer rutinerad spelare med många NHL-matcher i bagaget. Vi hoppas att Dennis kommer bidra med sina styrkor som är hans stabila och solida spel samt hans förmåga att påverka de flesta aspekter på isen, säger Lakers sportchef Henrik Evertsson i pressmeddelandet.

”Redo att ge allt”

– Jag ser otroligt mycket fram emot att komma tillbaka till klubben och få ta på mig Växjö-tröjan igen. Jag känner mig stolt över att få spela inför Sveriges bästa fans igen och jag är redo att ge allt, säger Dennis Rasmussen i pressmeddelandet.

Kontraktet med Lakers sträcker sig säsongen ut.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.