Foto: Johan Nilsson/TT

Man i 30-årsåldern anhållen efter krogslagsmål i Ljungby

Publicerad

Natten mellan fredagen och lördagen larmades polis till ett bråk utanför en krog i centrala Ljungby. I samband med händelsen greps en man misstänkt för misshandel och rån.

Strax efter klockan 2 under natten mot lördagen skickades en polispatrull till Södra Torggatan i Ljungby, efter att de fått uppgifter om ett bråk mellan två män. När polisen kom fram till platsen låg en av männen på marken och den andra var på väg därifrån.

Enligt polisen hittades mannen, som är i 30-årsåldern, på en nattklubb. Där greps han misstänkt för grov misshandel eftersom han utdelat både slag och sparkar mot den andra mannen. I samband med händelsen har han även stulit mobiltelefon, kontanter och bankkort, och misstänks därför även för rån.

Målsägande är även han i 30-årsåldern. Det finns inga uppgifter om att han behövde uppsöka sjukvård i samband med händelsen. Den tilltalade har förhörts under natten och är fortfarande anhållen under lördagsmorgonen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ljungby

Mer i ämnet