Greg Hancock i samband med VM-deltävlingen i just Målilla förra året. Foto: Bildbyrån.

Greg Hancock har skrivit på för Dackarna

Uppdaterad
Publicerad

Den fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock blir en del av Målillas Dackarna inför säsongen 2018. Han beskriver sin nya hemmaplan som ”familjär”.

Han beskrivs som en av de största genom tiderna – och nu kommer Målilla och Dackarna få sin bit av kakan. Greg Hancock är fyrfaldig världsmästare och har tidigare kört för Getingarna, Rospiggarna och Piraterna.

Amerikanen gjorde sin Elitseriedebut 1992 för Stockholmslaget Getingarna. Dackarna blir därmed den fjärde klubben för honom när han nu laddar inför sin 27:e Elitseriesäsong, skriver Dackarna i ett pressmeddelande.

– Att ha Hancock i laget är alltid en trygghet och nu får vi ju upp medelåldern i laget lite också, skriver Dackarnas lagledare Peter Karlsson i pressmeddelandet.

Hancock själv verkar känna sig trygg inför säsongen och trivs bra i Målilla. Det var ju bland annat där han 2016 vann Grand Prix-deltäclingen.

– Dackarna kommer från en liten ort med starka traditioner och det gör att det alltid känns familjärt att komma till klubben och det känns riktig bra att nu få bli en del av det, säger Greg Hancock.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.