Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kalmarbon Josefin Hedstrand berättar om hur det känns att se när det sker ett mord precis utanför hennes lägenhet. Foto: Hamed Ubaidi-Karlsson

Misstänkta mordet i Kalmar – hon såg från balkongen när polisen försökte rädda mannens liv

Uppdaterad
Publicerad

Josefin Hedstrand bor knappt 20 meter från brottsplatsen i Berga. Hon såg hela dramatiken när tre poliser försökte rädda den döende 25-åringens liv.

Josefin Hedstrand hade barnkalas på lördagskvällen. På natten efter kalaset vaknade hon av blåljus som lyste i lägenheten. Anledningen var det bråk som utspelat sig på platsen en stund tidigare, där ett tiotal personer rykt ihop, och där en 25-årig man skadades så allvarligt att han avled.

– Det är lite oroväckande med tanke på att vi har små barn och att det händer så nära inpå, säger tvåbarnsmamman Josefin Hedstrand.

I videon ovan kan du höra henne berätta om händelsen där polisen förgäves försökte rädda livet på den 25-årige mannen.

På måndagseftermiddagen satt fyra män i 18- till 25-års åldern anhållna. Tre personer är misstänkta för mord och en för medhjälp till mord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.