Dackarnas lagledare Peter Karlsson och Greg Hancock i depån. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Karlsson fortsätter som lagledare för Dackarna

Publicerad

Peter Karlsson fortsätter som lagledare för Dackarna. Detta låter klubben meddela i ett pressmeddelande under lördagsförmiddagen.

Inför säsongen 2018 axlade Peter Karlsson rollen som lagledare för Dackarna. En roll som det nu står klart att han kommer att behålla även under 2019.

– Jag tycker det har funkat bra så det är väl bara och fortsätta när jag fick förtroendet för ett nytt år, säger Peter Karlsson.

Och Dackarnas ordförande verkar nöjd med att Peter Karlsson blir kvar som lagledare.

– Peter var ju ett oprövat kort i den rollen men jag tvekade aldrig på hans förmåga som ledare, säger Tomas Karlsson ordförande i Dackarna.

Igår meddelade klubben även att både Joel Kling och Maciej Janowski kommer att köra för Dackarna ytterligare en säsong men i övrigt står det ännu inte klart hur den kompletta truppen kommer att se ut inför säsongen 2019. Men enligt klubben har de ett intressant lag på gång.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.