Sam Hallam. Foto: Bildbyrån

Sam Hallam: ”Man blir lite förbannad”

Publicerad

Växjö Lakers ligger näst sist i tabellen efter att spelat nio av 52 matcher. Bara Linköping är sämre som placerat sig på en 14 plats. Tränaren Sam Hallam är inte nöjd med resultatet sett till hur laget har spelat sina matcher. Vi mötte tränare och spelare inför lördagens match mot Rögle.

– Det är otroligt irriterande och jag blir lite förbannad, för det är resultat man vill ha. Vad som inte fungerar finns det nyanser i tycker jag. I långa stunder fungerar det riktigt bra men vi får inte riktigt betalt i matcherna. Samtidigt är det otroligt små marginaler, säger Sam Hallam.

Den storväxte defensiva backen Daniel Rahimi tycker att det är tungt spelmässigt just nu. Inför helgens match mot Rögle har han tankar om hur laget ska bli bättre.

– Jag tror i grund och botten att vi måste komma samman där ute och verkligen ge allt. Vara lite tätare och lite tuffare ute på isen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.