Det blir fyra konserter från Larmtorgets scen i höst. Premiären hålls torsdagen den 30 september och då står Anna Bergendahl på scen. Larmtorget kommer också att gästas av Nanne Grönvall, Larz Kristerz och Noice. Foto: Destination Kalmar/TT.

Musik på Larmtorget blir av när restriktionerna hävs

Publicerad

Destination Kalmar har beslutat att genomföra evenemanget ”Musik på Larmtorget” efter att fler coronarestriktioner hävs. Premiären hålls torsdagen den 30 september och då står Anna Bergendahl på scen.

– Musik på Larmtorget är en populär tradition i Kalmar och vi vet att det är många trogna besökare som har längtat efter att evenemanget ska kunna komma tillbaka. Det betyder också mycket för de restauranger och butiker som finns i stadskärnan, säger Åke Andersson, vd för Destination Kalmar och ansvarig för Musik på Larmtorget.

Konserterna är gratis och det är upp till varje besökare att ta sitt ansvar för att undvika spridning av covid-19, menar Åke Andersson.

– Vid symptom ska man stanna hemma och ta sitt ansvar på det sättet, säger han.

Programmet för Musik på Larmtorget 2021

Torsdagen den 30 september klockan 19: Anna Bergendahl

Lördagen den 2 oktober klockan 14: Nanne Grönvall

Lördagen den 9 oktober klockan 13: Larz Kristerz

Lördagen den 9 oktober klockan 17: Noice

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.