Hiago de Oliveira Ramiro Foto: Kalmar FF

Ny brasse klar för Kalmar FF

Uppdaterad
Publicerad

Idag presenterade Kalmar FF brasilianaren Hiago de Oliveira Ramiro som ny spelare. Forwarden är 26 år gammal och och kommer närmast från klubben Fortaleza.

På Kalmar FF:s hemsida beskriver Hiago sig själv som en fartfylld spelare med sinne för målet. Förhoppningen är förstås att hjälpa klubben med målskyttet den kommande säsongen.

KFF har haft kontakt med Hiago sedan oktober och tränare Nanne Bergstrand var själv i Brasilien för att kolla in sitt tänkta nyförvärv, något som Hiago säger sig uppskatta.

– Det betydde oerhört mycket för mig och stärkte intrycket. Till fansen vill jag hälsa att de kommer få se en spelare som är oerhört motiverad och som är glad att vara här. Jag kommer ge allt på träningar och matcher. Tillsammans ska vi försöka vinna så många matcher som möjligt för Kalmar FF, säger han till klubbens hemsida.

För en vecka sedan gjorde KFF också klart med en annan brasse, anfallaren Nixon Darlanio Reis Cardoso.

Nixon Darlanio Reis Cardoso Foto: Kalmar FF

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.