Danska Nikolai Meyer gjorde 1-0 i slutminuterna på andra perioden. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Ny skräll av Troja

Troja-Ljungby följde upp segern mot Oskarshamn med att besegra serieledarna Timrå med 2-1 på hemmaplan.

I fredags satte de stopp för Oskarshamns hemmasvit och på måndagskvällen bröt de Timrås svit på fyra raka segrar.

Danska Nikolai Meyer gjorde 1-0 i slutminuterna på andra perioden och Jonathan Johnsson kunde i sista perioden öka till 2-0 med ett skott på en till synes skymd Henrik Haukeland i Timrå målet.

Jesper Dahlroth reducerade med elva minuter kvar men närmare kom inte Timrå och matchen slutade med andra raka Troja segern. Nu lämnar Ljungbylaget jumboplatsen med tre poäng mer än Karlskoga, dock med en match mer spelad.