• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Polisen fick rycka ut på tre fall av misshandel i Ljungbytrakten under senaste dygnet. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Par attackerades med basebollträ utanför sin bostad

Uppdaterad
Publicerad

Under kvällen och natten fick polisen rycka ut på flera misshandelslarm i Ljungby.

Tidigt på kvällen larmades polisen till en adress en bit utanför Ljungby där en man ska ha slagit sin sambo. Han anhölls och är misstänkt för misshandel och olaga hot.

Vid 23-tiden i Ljungby hörde en granne att det pågick ett bråk i en lägenhet. När polisen kom till platsen hittade de en kvinna med skador i ansiktet. Hon ska ha blivit slagen av sin man.

Han anhölls misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukvård.

Ingen gripen för attack

Bara en och en halv timme senare kom ett nytt larm om en misshandel. En man och en kvinna uppgav att de hade blivit slagna med basebollträ. Händelsen inträffade utomhus i närheten av deras bostad. Flera gärningsmän ska ha varit på platsen men ingen är gripen.

Mannen och kvinnan fick föras med ambulans till sjukhus. Brottet rubriceras som grov misshandel och rån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.