Foto: bildbyrån

Tingsrydsforwarden klar för rivalen Karlskrona HK

Uppdaterad
Publicerad

Det är klart att Tingsryds AIF:s Hannes Johansson kommer att spela för rivaliserande klubben Karlskrona HK kommande säsong. Och att det mitt under brinnande seriespel framkommit att den Tingsrydfostrade spelaren lämnar väcker reaktioner.

Det är Smålandsposten som skriver om övergången som nu blivit offentlig och Tingsryds klubbchef bekräftar uppgifterna.

– Det är tråkigt och olyckligt. Absolut ingen nyhet man vill behöva höra talas om. Att med tre månader kvar av säsongen få veta att han är klar för Karlskrona, som är en konkurrent till oss i samma serie. Dessutom är det en väldigt duktig hockeyspelare och en egen Tingsrydsprodukt. Det känns inte kul. Jag vet hur branschen funkar men den här frågan är extra känslig, säger Tomas Bergstrand till tidningen.

Uppdatering:

När SVT Nyheter Småland under fredagen får kontakt med Hannes Johansson lämnar han följande kommentar i ett meddelande:

Jag har all fokus på att komma tillbaka efter min skada och spela bra i TAIF. Vad som sker efter säsongen har jag ingen kommentar till utan hänvisar till min agent.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.