Polispatrull såg när mannen hoppa in i ett skyltfönster. Foto: TT

Hoppade in i skyltfönster framför polisen

Uppdaterad
Publicerad

Två personer omhändertogs av polisen under natten mellan fredag och lördag – den ena är misstänkt för våld mot tjänsteman och den andra är misstänkt för skadegörelse sedan han hoppat in i ett skyltfönster.

Det var vid 23-tiden i går kväll som en man omhändertogs av polisen för att ha gjort våldsamt motstånd mot ordningsvakter. Mannen var vid tillfället berusad och han är nu misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd mot tjänsteman. Händelserna inträffade på ett uteställe i centrala Växjö.

Polisen såg man hoppa in i skyltfönster

Strax efter halv fyra på lördagsmorgonen såg polisen en man i 20-årsåldern hoppa in i ett skyltfönster på Kungsgatan i Växjö. Mannen fick föras till akuten för sina skärsår. Mannen, som var berusad när händelsen inträffade, är nu misstänkt för skadegörelse.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.