Coffe Mattisson är klackledare för Lakers Lakejer. Foto: Privat

Växjö Vipers får klackstöd av Lakers Lakejer

Uppdaterad
Publicerad

När Växjö Vipers åker till Stockholm och SM-finalen i innebandy har laget med sig inte bara sin egna fans utan också Lakers Lakejer.

– Det är ju en självklarhet för oss att ställa upp, säger Coffe Mattisson som är klackledare för Lakers Lakejer.

Han säger att de är sugna på uppdraget att vara på plats och stötta. Att samarbetet mellan de båda klubbarna är unikt i det avseendet.

Växjö Vipers i SM-final 2017

– Eftersom det inte gick riktigt som vi hade hoppats för hockeyn, så ställer vi upp här och vi ska göra vårt absolut yttersta för att stötta Vipers. Att de är i SM-final är jättestort, både för innebandyn och för Växjö, säger han.

Tidigare i veckan stod det klart att Växjö Vipers är klara för sin första SM-final någonsin.

– Vi ska heja fram Vipers till deras första SM-guld.

För Vipers är samarbetet med Lakejerna stort.

– De är ju riktiga proffs och jag tror inte att någon innebandymatch någonsin har låtit så häftig som SM-finalen kommer att göra, säger Stefan Angeskog som är klubbchef för Växjö Vipers.

Stefan Angeskog är klubbchef för Växjö Vipers. Foto: Privat

Vad tror du det kommer att spela för roll för själva slutresultatet på SM-finalen?

– Vi är beredda på att det blir oerhört tajt och jämnt, men det publikstödet kommer att betyda jättemycket, säger Stefan Angeskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Växjö Vipers i SM-final 2017

Mer i ämnet