Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Vipers körde över Linköping i premiären

I kvällens premiär i Superligan i innebandy vann Växjö Vipers över Linköping med hela 9-1. André Andersson blev tremålsskytt.

För nykomlingen Kalmarsund gick premiären inte lika bra. Laget förlorade med 5-6 mot Höllviken som slutade elva i tabellen förra säsongen.

Kim Nilsson, som förra säsongen valde bort Superligan för att spela i Kalmarsund, är nu tillbaka med laget i högsta serien och lyckades även göra ett mål för sitt lag, när han kvitterade till 3-3 i tredje perioden.

Kalmarsunds Tim Nyander lyckades också sätta 4-3 och ge laget ledningen i 44:e minuten, men därefter satte Höllviken tre raka och punkterade matchen.