Ett presentkort ska levereras till en den kund som gjorde den första beställningen av en vara som ska hemlevereras i den coronasäkra satsningen. Se hur det går till i videon. Foto: Sebastian Comar Alm/SVT

Här är första hemleveransen från Södertälje centrum: ”Kan handla tryggt och säkert”

Uppdaterad
Publicerad

Från och med i dag torsdag erbjuder centrumföreningen Södertälje City hemleverans av varor från butikerna i centrum. Via ett samarbete med Telge fastigheter och Telge tillväxt kan Södertäljeborna beställa varor, betala med swish och få dem hemkörda samma dag gratis.

– I Södertälje finns det en bra patriotism så vi hoppas verkligen att invånarna vill stötta sin favoritbutik i stan. Med den här tjänsten kan man handla på ett tryggt och säkert sätt, säger Aljosa Lagumdzija, chef på Södertälje city.

Satsningen kostar Södertälje city 3 500 kronor per dag och kommer att erbjudas två-tre dagar i veckan i resten av december.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Södertälje

Mer i ämnet