Foto: TT

Man skjuten i båda benen – stor polisinsats i Geneta

Uppdaterad
Publicerad

En man i 25-årsåldern sköts sent på lördagskvällen i båda benen på Klockarvägen i Geneta. Ett stort polispådrag ryckte ut till platsen, men ingen gärningsman har gripits för skjutningen.

Det var kl 23.20 på lördagskvällen som polisen fick in larmet om skottlossningen på Klockarvägen och ryckte ut till platsen.

– Vi har gjort en teknisk undersökning på brottsplatsen. Vi har även genomfört en dörrknackning och pratat med vittnen, säger jourhavande förundersökningsledare Nader Ayad på Södertäljepolisen.

Har ni någon misstänkt?

– I nuläget kan vi inte berätta så mycket. Vi jobbar för att få fram en gärningsman genom inre spaning och andra utredningsåtgärder. Mer kan vi inte säga just nu.

Den skjutne mannen, som är i 25-årsåldern, uppges ha fått skottskador i båda benen. Han fick föras till sjukhus i ambulans för vård. Skadorna uppges dock inte vara livshotande och han hördes av polisen under söndagen.

Ärendet rubriceras som synnerligen grov misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.