Personer kastade stenar mot bilar

Uppdaterad
Publicerad

Vid 02.30-tiden fick polisen in ett larm om att personer ska ha slagit sönder busskurer och kastat stenar på bilar vid Enhörnaleden på Robert Anbergs väg i Södertälje.

– Det framgår dock inte om personerna har kastat mot stillastående bilar eller körande bilar, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

En anmälan om skadegörelse har upprättats. Ingen person har gripits misstänkt för brottet.

Strax efter klockan tolv ringde en person in till polisen efter att ha blivit utsatt för inbrott.

– Personen var hemma när någon smög sig in och tillgrep någon form av gods. En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. Men ingen har gripits, säger Anna Westberg.

Bilbränder i Ronna

Ungdomar ska ha varit och sparkat på bilar och haft sönder backspeglar vid 01-tiden i Pershagen. En anmälan har upprättats  om skadegörelse och ingen har gripits.

I Ronna började tre bilar att brinna vid tretiden i natt. En anmälan om skadegörelse har upprättats. Ingen har gripits misstänkt.

– Det låter som om det rör sig om yngre personer som har varit ute. Det är inte omöjligt att det är samma person, eller personer som har begått de här brotten, säger Anna Westberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.