Foto: SVT

Buss i krock med personbil i Flen

Uppdaterad
Publicerad

En buss har kolliderat med en personbil i Flen och en person har förts till sjukhus med ambulans. Det är en av många olyckor som inträffat under kvällen i Sörmland.

Det var vid halv fem-tiden som en dubbeldäckare krockade med en personbil och hela väg 55/57 hölls avstängd en kortare tid i båda färdriktningarna.

Personen som körde personbilen fick föras till sjukhus med ambulans, men det är oklart hur allvarliga skadorna är.

I bussen, som inte är en linjebuss utan en privatbuss, färdades en kvinna och tre barn. Enligt räddningstjänsten ska alla haft bälte och ingen kom till skada.

Flera till sjukhus i Eskilstuna

Vid klockan 18 inträffade två bilolyckor i Eskilstuna. Två personbilar krockade vid Hammarbykorset och en av bilisterna fick föras till sjukhus med smärtor i knät.

Kort därefter blev en bil påkörd bakifrån vid Gillbergavägen/Fröslundavägen. Räddningstjänsten fick klippa loss taket och föraren fördes med ambulans till sjukhus med smärtor i ryggen.

– Det är väldigt halt ute och jag uppmanar alla att köra försiktigt, säger Joakim Lans, inre befäl vid räddningstjänsten i Eskilstuna.

Bil välte utanför Gnesta

Klockan 18.47 körde en bil av väg 57 vid Söraborg utanför Gnesta och hamnade på taket.

Enligt räddningstjänsten ska en vuxen och två barn ha befunnit sig i bilen och alla ska ha klarat sig utan skador.

Bil körde in i träd i Strängnäs

En bil körde av vägen och in i ett träd i höjd med Vansö utanför Strängnäs vid halv åtta-tiden på torsdagskvällen.

Två personer färdades i bilen och båda fick föras till sjukhus, den ena hade skurit sig i handen och den andra klagade på nacksmärtor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.