Maskerade rånare sprang från butik i Eskilstuna

Uppdaterad
Publicerad

Flera maskerade personer sågs springa från Willys-butiken vid Carlavägen i Eskilstuna vid 14.30-tiden på torsdagen. Polisen utreder händelsen som ett rån och arbetar just nu med att spåra de misstänkta personerna.

Polisen tog emot ett överfallslarm från butiken och flera patruller och väktare åkte ut till platsen, där de dock inte hittade några misstänkta gärningspersoner.

Området kring butiken spärrades av i ett par timmar och polishundar och polisens tekniker arbetade med att säkra spår på platsen.

– Vi jobbar just nu brett med att samla in uppgifter, förhör vittnen och tittar om det finns övervakningskameror både i butiken och på andra platser, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen.

Ingen person ska ha kommit till skada fysiskt i samband med rånet och det är fortfarande oklart om något stulits och i så fall vad.

Vid 17-tiden hade avspärrningarna hävts.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.