En man greps misstänkt för narkotikabrott. Foto: Arkiv

Misstänkt knarkhandlare greps i Nyköping

Uppdaterad
Publicerad

En man greps på söndagskvällen i en lägenhet i Nyköping, misstänkt för narkotikabrott. Polisen misstänker att den narkotika som hittades var avsedd för försäljning.

Det var vid 22-tiden på söndagskvällen som polisen larmades till en lägenhet i centrala Nyköping. Grannar hade ringt in efter tecken på tumult från bostaden.

Tabletter hittades

När man kom dit var det lugnt, men den man och kvinna som befann sig i lägenheten var kraftigt påverkade av vad som misstänktes vara narkotika.

– Vi hittar ett antal tabletter som vi misstänker att mannen har i överlåtelsesyfte, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen.

Ska förhöras

Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott men greps inte. Den 28-årige mannen är hemmahörande i Solna, där en husrannsakan begärts, och ska förhöras efter att ha nyktrat till.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.