En personbil sladdade av vägen och hamnade i ett garage – där det redan stod en parkerad bil. Foto: Pontus Stenberg

Sladdade in i garage – krockade med parkerad bil

Uppdaterad
Publicerad

Färden genom rullgruset fick ett oväntat slut. I ett garage – där det redan stod en bil parkerad.

Det var på söndagsförmiddagen som räddningstjänst och polis larmades till en mindre ort utanför Nyköping. Anledningen: en personbil hade oavsiktligen hamnat ett garage och krockat med en annan bil som stod i garaget.

Rullgrus – ingen brottsmisstanke

Enligt polisen presstalesperson Åsa Willsund hade personbilen kört genom en skarp kurva på en grusväg och rullgruset hade fått fordonet på avvägar.

– Det ska inte finnas någon misstanke om brott och alltså ingen hastighetsöverträdelse. Däremot var det halt på platsen på grund av rullgruset. Och kanske handlar det om en feldoserad kurva.

Trycktes genom garaget

Båda bilarna och garaget uppges ha fått skador i samband med krocken – och den parkerade bilen trycktes till så den kom ut på andra sidan garaget. En man och en kvinna ska ha färdats i olycksbilen men ingen av dem ska ha fått fysiska skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.