Dubbla trafikolyckor på E4 – en till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Klockan 18.40 på fredagkvällen larmades räddningstjänst till E4 mellan trafikplatserna Tystberga och Påljungshage utanför Nyköping då en personbil kört igenom mitträcket. En person är förd till sjukhus.

Enligt Södertörns räddningstjänst ska det i nära anslutning till den första trafikolyckan ha skett en till olycka där två bilar krockat. Ingen från den olyckan behövde sjukvård.

– En personbil har av någon anledning kört igenom mitträcket och hamnat i motsatt riktning. Sedan är det två bilar till som har sammanstött söder om den här olyckan. Ingen i den olyckan behövde sjukvård, säger vakthavande befäl på Södertörns räddningstjänst.

Det är ännu oklart hur olyckorna har uppstått, men en person är alltså förd till sjukhus.

Olyckan hade stor påverkan på trafiken, men vid 20.30-tiden kunde den i alla fall åter släppas på i båda filerna förbi platsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.